SEGMEN : TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA


Hye All...Hmm sedar tak sedar dh nak berpuasa pun...Sekejap jer erk masa berjalan..Rasa mcm semalam jer baru sambut tahun baru...Hihi..Yang lepas tu biarkanla erk...
Dekat2 mood nk berpuasa ney mcm2 ragam Shira tengok orng perempuan la...sibuk duk mengganti puasa...Terkejar2 berpuasa...Shira? Alhamdulillah, tahun lepas Shira tak tinggal puasa pun...Kebetulan, hari Shira datang period pagi raya...Eii bestnya..Haha..
Okay, kali ney Shira join Segmen terliur waktu berbuka puasa...
Bestnya tajuk ney...Rasanya semua org akan mengalami erk..
Shira mmg tak tahan dengan Kuey Teow...Kalau mama masak waktu berbuka kuey teow rasa mcm2....x sabar jer...Shira mmg gila2 suka Kuey teow...x kira puasa ke, x ke mmg kuey teow tu habit Shira la...nk kena list sampai 15 ke...Hihi x pyh kan...
Yg lain2 rasa terliur sngt Pizza, Secret Recipe, McD, KFC, The Jhonny Steamboat dan Sushi...Tyme2 cam tu la ajak abah bukak puasa kat tempat2 lain...Kebiasaannya tyme puasa jrg sebenarnya bukak kat umah..Selalu Shira ngan family ada je jemputan kat hotel2, kadang2 Shira sendiri dengan kawan2...Kalau berbuka kat umah first week puasa..Dah lepas tu bersenang lenang la my mumx pyh masak..Hihi..
Kuey Teow Sup...Mmg kegemaran Shira

Kuey Teow Goreng pun sodap...

Kuey Teow TomYam pun Shira suka jugak...

Dan yang paling best ialah...Char Kuey Teow dan Kuey Teow Bersos telur..

Siapa kat sini suka Kuey Teow angkat tangan mcm Usop Wilcha..HIHI

Photobucket