SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

Hye all...dh jam 11 malam Shira masih lagi bersengkang mata depan lappy ney dengan kertas kerja yang bersepah..Penuh atas meja...Penat buat kertas kerja, layan blog kejap...Blogwalking dan tiba2 tertarik dengan entry dari Tia...Bila Shira fikir2, adakah Shira pun tergolong dalam kategori yang Tia katakan...Shira blogwalking, kadang2 komen dan kadang2 follow up tp xderk feedback...Langsung xderk...Bila Shira join GA or Bloglist, yg dapat feedback hanya dari tuan/ puan/ encik/cik empunya blog...Mula2 masa bikin blog rasa putus asa...X thu mcm mana cara nak naikkan traffic blog...Dan skunk wpun angkannya tidak mencapai 40 orang Shira bersyukur kerana followers tu meningkat. Dari lima orang untuk jangka masa bertahun dan kini angka tu dah berubah menjadi 34 orang. Hasil dari GA2 yang dilakukan oleh para blogger. Shira actually so appreciate dengan apa yang dilakukan oleh blogger semua. Dengan cara ney selain dpat meningkatkan traffic blog, Shira suka baca kisah suka duka yang dicoretkan dlm blog kalian.Sekurang2nya Shira dpat ilmu.
Rasanya itu sahaja yang dapat Shira coretkan...Nak sambung buat kertas kerja...Ada tak siapa2 nk bg cadangan kat Shira...Actually Shira tgh pening nk fikirkan program apa yang patut Shira lakukan before bulan ramadhan ney...Kesian budak2 tadika tu xderk apa2 program...Hmm, apatah lagi mab bapak yang asik bertanya...Ada cadangan???



Photobucket