“Saya Nak Kapsul itu!”



Hye All....Ney Shira nak citer pasal produk catalyst...Actually skunk ney pun Shira tgh order produk ney dari kawan Shira...Dengki tgk face dia yg licin segala bagai...Hihi bukan tu jer, Shira dapat taw dengan Catalyst ney kite semua boleh memperbaiki sistem dlm bdn kite..Hmm, kiranya kite boleh buang laa mn2 yg x perlu cnth lemak2 yg berlebihan di tubuh korunk selain mencergaskan korunk..Hmm...Dan kenapa Shira nk join GA ney plak sedangkan dah order...Aiyaa ma, pa..spare la weyhh...jauh tu order dr Kuching Sarawak lagik...Ingt dekat ke...So, thats why la i join sekaki..Hehe...


Photobucket