Hang Out Wif Miss Iykin


Salam semua....Pekaba? Cuti hujung mggu ney p mane2 tak? Shira just melepak kat umah jer hari sbb kelmarin satu hari meluangkan masa bersama Miss Iykin...Ke Mesra Mall dari jam 11 pagi smpi 6 ptg? Makk aii lamanya? Apa kau buat cik kak kat MM lama2? Okay actually kiteorg terlalu obses utk menonton Transformer...Pergi seawal jam 11 pagi untuk mendapatkan tiket. Memandangkan hari jumaat so kiteorg sngkakn wayang yang dibuka pkl 2.30 ptg tu x la ramai mana orngnya...Tp, ya Allah blum pkl 2 lagi org dh beratur...Coppp maknanya yg lelaki ney confirm la x pi smbhyg jumaat...Iyalah jam 1.45 dh tercegat menantikan wayang dibuka...Perghh nampak sngt... Shira pun skali beratur jam 2.15...Tepat jam 2.30 bila pintu wayang separuh dibuka semua dah pakat menyerbu..>Aku pun:face32:< Blum smpi jam 2.45 ptg tiket wayang dh habis dijual...Nampak??? Aku yg tgh beratur ney rasa mcm Argghhhhhhh kenapa cepat sngt!!!!! Walhal dh beratur awal ney...Tpkan, ada yg main tipu...Yg kenal member dlm MM...sesenang je main hulur kat kaunter popcorn...Ramai gak tu...Hish x aci! Dan x aci jugak sbb org2 lelaki ney x gentleman langsung...Suka ati jer main tolak2...Eiii bodoh!! Dan Shira agak dlm mggu ney confirm tiket blum ada sbb semua dh main booking dlu!!!!!!
Kiteorg pun ke karaoke room la jwabnya.....beli lagu utk 18 buah...eii best Iykin belanja karaoke...Tp, yg smpt rakam sikit jer sbb bateri dah habis...Kesian kan...dh hbs 18 lagu tmbah balik 10 lagu...dh hbs 10 lagu tmbh balik 5 lagu...dh hbs 5 lagu tmbh balik 3 lagu...hmmm 35 buah lagu kiteorg nyanyi..Haa sedar2 je keluar dr bilik gelap tu bersilau mata...Tgk jam dh kt pkl 6...Perghhh menyanyi ke ape ney...Punya la banyak...Nk tggu wayang pun dh xderk guna...Tiket jam 6 ngan 9 dh hbs...Jumpa member kat toilet...dia pun frust jugak x dpt tgk...tiket untuk 1 julai 2011 dh habis dijual...Laaa chechhhh...So, apalagi...Bergerak untuk pulang!!!


Sheeszshira Shiraz - Satu Cinta Dua Jiwa


Sheeszshira Shiraz - Aku Stacy


Sheeszshira Shiraz - Nurani




Iykin - Mira 'e

Sheeszshira Shiraz - Sunny


Sheeszshira & Iykin - Because Of You

Photobucket