Kecewa + bengang!!!

Hye All....Hari ney mood Shiraz kecewa dan tak tahu nk beri perjelasan yang bagaimana lagik. 2 minggu Shiraz latih budak2 ney sampai ingt keempat2 helaian tu. Dia cuma amek sebahagian dari yang Shiraz ajar sepanjang 2 minggu tu. Pernah tak dalam masa 2 minggu tu dia call Shiraz tayer persiapan budak2 mcm mane? Pernah tak dalam masa 2 minggu tu dia call Shiraz tayer mcm mana dengan latihan budak2? Sekalipun tak pernah. Shiraz yang buat research... Shiraz check dalam youtube, tanya kawan2 kat dlm twitter, dlm facebook, myspace...Nak nya bagi kelas tu terbaik. Latih diaorg tgh panas, berulang2 menyebut perkataan2 yang susah sampai diaorg boleh ingat. Last week percapaian yang paling bagus Shiraz rasakan. Sekurang2nya, Shiraz rasakan minggu ney kedudukan no 4 tu mungkin akan berubah ke no 3. Melihat dari percapaian rehearsal semalam, Shiraz yakin yang dia orang boleh. Bukan Shiraz je yg rasakan mcm tu. Shufiya, En Lutpi, En Roslim semua beri anggaran yang mereka boleh. Berkali2 Shiraz pesan dekat dia supaya jngn tersalah step. Satu step berbeza menjejaskan keseluruhan.. Dan hakikatnya hari ney sepanjang Shiraz berada di tepi pintu tu rasa mcm nak menangis bila tengok diaorg semua terkebil, terkulat2 mcm tak tahu apa. Mmg Shiraz kecewa gila. Sekurang2nya hargai la sikit apa yang Shiraz dh buat selama 2 minggu tu. Takdelah orang perli yang kelas tu bergantung pada Shiraz semata2. Shiraz sedaya-upaya nak diaorg tahu yang cikgu tu sendiri berkemampuan tp rasanya cikgu tu sampai bila2 x pernah berusaha nk beri sesuatu yang baik. Sedar tak sedar jer airmata Shiraz yang menitis masa tu. Mujur ada cikgu lain kat situ yang tenangkan Shiraz. Eii geramnya!!!!!!



Photobucket