Giveaway: Strawberry Giveaway by DAS

Hye All....Ney GA ke dua yang Shira join...Shira dah follow up semua syarat termasuk follow ke semua sponsor yang mengadakan GA ney...So, tu je kot yg Shira rasa...x taw la sama ada Shira tertinggal something dlm syarat2 tu...Klau ada pls tell me erk...
Okay, Shira lihat skunk ney craft mcm ney dh tumbuh mcm cendawan panas. Merata2 ada..Shira btl2 bangga dengan siapa2 yg berjaya mencetuskan idea craft ney dan bangga pada insan2 yg bersengkang mata menyiapkan mende2 alah ney..Kalau Shira mmg gv up..Jngn kata nk cetuskan idea, nk pegang jarum dan masukkan benang pun malas inikan pula untuk membuat2 mende ney...Tp, x la bermakna Shira langsung x menghargai mende2 ney...Shira cukup2 hargai dengan hasil kerja korunk semua...Tahniah dari Shira kerana berjaya mengharungi dan mencapai hasil lelah dalam menghasilkan craft yg cute dan chumei ney...Tahniah...

Okay ney syarat pada siapa2 yg nak join skali GA ney...


Photobucket