Day 2: Your favorite k-pop girl group

Hye All...

Pagi2 ney dah rasa bengang jer ngan internet ney...Awat la line ada tp asik webpage not available...bangang ke apa...Hish haru sungguh...
Okay skunk ney kite nk bercerita cabaran hari ke -2 yang dianjurkan oleh adik Hajaa Minho..
Kali ney K-pop girl group...Yeah yeah...
Wonder Girls, SNSD, Kara, T-ara, Secret, dan mcm2 la nama2 artis kpop yang popular yang kat korea ney...GULA-GULA...Opps terlebey suda..Tu bukan k-pop...M-pop??? Lagi la bukan...Miahaha...
Shiraz paling minat dengan T-ara dan Secret...tpkan, actually Shiraz minat je artis2 lain ney cuma skunk terobsess dengan Roly poly roly roly poly dan Neoneun nae byeolbit nae maemui byeolbit...Hihi...

T-ara

Secret


Photobucket

Photobucket