Touch Of Beauty







Eh Eh gambar siapa plak tu? Macam Zarina AF2 pun iya jugak.... Wahh gitu...Safiera erk cik empunya diri...Jngn tanya no phone??? Sebab aku xderk pun no phone..Hihi..
Okay alkisah cik Safiera invite Cik Sheeszshira Shiraz untuk contest dia...
Berkenaan Touch of beauty...Nah amek kau nk kena describe psl beauty...Apa erk??
ooo ada hadiah rupanya kena buat betul2 la ney..Kut2 dapat...hihi...
Kecantikan...Hmmm...Apa erk? Kecantikan ney ada pelbagai...Kecantikan dalaman, kecantikan luaran, kecantikan budi bahasa, kecantikan sopan santun, Kecantikan rupa paras, dan Kecantikan tubuh badan...Ada orang muka cantik, tubuh cantik tapi perangai mcam hantu...Ada orang plak muka x berapa nak cantik, tubuh pun x berapa nk cantik perangai pun macam hantu jugak. Ada muka cantik, tubuh x cantik, ada muka x cantik, tubuh plak cantik...Macam2 laa...Tapi, budi bahasa, sopan santun mcm haprak...Haishh... Yang pentingnya, bila rupa paras cantik, dalaman pun nak kena cantik juga...Iya tak?
Tapikan, cantik yang sebenar2nya tu mcam mana?Normal ke bagi seorang manusia especially perempuan la kan yang ada kecantikan luar dan dalam. Kita amek contoh peserta Gadis Melayu. Ada yang cantik sngt tp hakikatnya dalaman tak berapa nk cantik..So, yang sebenarnya...(ewah, dh mcm tajuk lagu Yuna plak) sama ada kita cantik atau tak yang pentingnya dalaman kita.Ada orang tak perlu mekap tebal tebal pun tapi still cantik dngn air sembahyangnya...Ada orang tak perlu yoga2 segala mcm tapi tubuh dia cantik dngn solat lima waktunya.Agak susah untuk kita menilai kecantikan setiap individu dngn diri kita sendiri. Manusia kadang-kala tidak la sempurna. Sebab kecantikan membolehkan timbul hasad dengki dan fitnah. Betul kan? Hanya Allah swt sahaja yang tahu setara manakah kecantikan kita. Wallahua'lam.. Eh eh berceramah plak...I'm sorry

Okay la sape2 yng berniat nk join contest ney bolehla ke Cik Shafiera Zamri punya blog...Tak taw nk ke blog dia...alaaa click je la kat name dia tu..Hish...

okay ney tiga orang rakan yang mahu di tag22222kan...wah banyak tu...Opps..





> Irma Hasmie cantik<





:116: