Tak Sabar Menantikan Pengumuman dari RRB



Ingat tak entry yg lepas...Entry apakah???Hmmm..Okay entry yg Shira ada masuk contest dari Red Riding Bow Handmade...Walaupun Shira x berharap untuk menang tapi bila semalam duk fikir2 rasa macam OMG...cantiknya beg tu..Nak sangat!!!!Kenapa tak beli?? Beli dengan dapat hadiah tu kan lain...Mmg la boleh beli tp kalau dapat hadiah rasa lagi mcm dihargaii...(wahhh)..
Sungguh ingt senang ke nk dapat dari org yg kite baru kenal, pertama kali masuk contest macam ney...Perasaan tu la lain taw.....So, skunk Shira cuma mengharapkan ada la nama Shira dalam senarai pemenang tu...Amin.....

>nk beg macam di atas tu<