SENYUMAN PALING CERIA



Hikkkk....ada satu lagi contest yg aku masuk...Huaa minat betul aku msk2 contest ney (wpun x pnh mng...hahax lawak2)...Kali ney contest dari http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com..Contest yang cukup mudah...Amek gambar tyme korunk senyum...Senyuman yg paling ceria...Huish...Dahsyat gile idea Encik Ashraf Jalil ney...
Penuhi slogan di bawah...(erk, ada slogan plak)


Aci x ayat mcm tu...Actually mmg betul la tyme ney saya ngan family dan family cousin + family cousin again + family cousin again nak pergi meminang Nor Seila Nawawi untuk sepupu saya tu...X tipu taw...Nak gambar bukti boleh je to http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com kata gambar sekeping jak so x dapat la...Hihi...

Kat sini 4 orang rakan yang ingin saya tag-kan.