Ninie Azriena 1st Giveaway: Kau muzik di hatiku

Salam all...Hari ney Shira dapat taw lagi satu GA yg diadakan oleh Ninie Azriena...Sapa tu? Shira pun tak kenal sape tapi Shira terbaca dkt2 blog ygShira follow ney pasal GA yg bertajuk "KAU MUZIK DI HATIKU" Dah macam lagu Kak Nita kite..Hihi..Syarat penyertaan yg cukup mudah sebenarnya. Lagu apa erk yg berkesan di hati korunk? Hmm...Jom kita selidik..
Okay kalau Shira lagu yang berkesan di hati Shira...First song dari Q-face...Kenal tak Q-face..Alaa kumpulan yg popular ms zaman2 Shira sekolah menengah dlu...Sama2 ngan Newboyz..Masa Shira dengar lagu ney sebelum Shira pergi makan dekat Satey Kajang Haji Samuri... Shira beli majalah Mangga..Tgh2 tggu satey sampai Shira bc ruangan Artis baru rasanya..Terpampang la wajah2 lima jejaka ney...Siap ada no phone lagik...Bila sampai kat Terengganu...smpi umah Shira sengaja la main2 phone..Skali masa tu arwah Angah yg jawab...So, masa tu shira berkenalan la dengan kumpulan Q-face dan satu lagi kumpulan Capricorn dari syarikat yg sama...Tp, sygnya kumpulan Capricorn tak sempat nk lauching album sbb syarikat tu dibubarkan..Sama ada korunk percaya atau tak, masa tu Shira mmg baik dngn kumpulan Q-face dan Capricorn..ketua dia KHAIRUL ANUAR AHMAD HAIRI...Dan masa arwah Angah meninggal dunia Shira hnya dapat berita dari ayah Angah....Shira miscall angah tp dia tak jawab...selang beberapa jam, ayah angah call jawab Angah meninggal dunia sebab kemalangan jalan raya... Shira kedu sekejap...Masa Fairuz mengambil keputusan nak keluar dari Q-face Angah dan Azan yang paling frust...Fairuz tak nak berjuang dengan Musicmedia Sdn Bhd dan ambil peluang ke Fantasia Music City sdn bhd...
Rasa mcm dh bnyk airmata yg keluar ketika menulis entry ney...
Hmm.....
okaylah lagu yang btl2 memberi kesan pada Shira adalah lagu JENDELA RINDU...


http://www.fileden.com/files/2010/3/1/2779493/Siti_Nurhaliza_-_Tahajjud_Cinta_-_06_-_Pintu_Rindu.mp3" name="FlashVars"/>

Itu lagu yang selalu dinyanyikan oleh Mr Azan ngan Mr Qimie...And i like very much this song...

Okay lagu yang kedua yang Shira minat lagu Dealove dari Once..Kenapa? Okay sebab masa study kat ASWARA ada sorg mamat hensem giler >dia senior<..Masa tu minggu suai kenal..So, mamat hensem a.k.a abg senior ney plak dia mempersembahkan lagu ney dengan penuh kesyahduan...Namanya ialah Mr Azmier...So, agak menyeronokan dngr mamat ney nyanyi.. Siap dngn ada 3-4 orang yang passing bunga kat dia...Merata hala diaorg amek bunga kat laman ASWARA..Shira pun...Habis dia menyanyi menadah beg minta autograf...Haha...Best kenangan tu..Hihi...

Tu je la dua lagu yg betul2 terpahat dekat hati Shira. Sama ada korang percaya atau tak kedua2 lagu ney yg menjadi nada dering untuk 2 biji handphone Shira. Kalau Shira tukar lagu lain pun hanya untuk seminggu. Yang lain2 mmg Shira biasa guna lagu ney...Mmg Shira rindukan zaman masa gayut2 telefon dngn Q-face dan Khairul, rindu zaman belajar kat Aswara....:6:

Sesiapa yang nk join GA ney boleh la ke Ninie Azriena 1st Giveaway: Kau muzik di hatiku

SYARAT2 PENYERTAAN GA NI :
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video)
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni

HADIAH YANG MENANTI :
  • TOPUP RM3O ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) 1 PEMENANG
  • TOPUP RM10 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) 2 PEMENANG
  • bergantung pada sambutan (n_n)

TARIKH TUTUP :
  • 30 JULAI 2011
UPDATED :
  • Photobucket