Memanjakan wajah dengan masker

Pedulikan pada rambut yang tengah berserabai tu...Look at the tyme rite now 00.54 am..and i'm still not sleeping disebabkan masker yg memenuhi muka i skunk....Nk promote masker Montagne Jeunesse...Shira pernah cerita tentang kebaikan Montagne Jeunesse ney...Hmm...Lupa...Klik sini erk..http://nurulshiraz.blogspot.com/2010/08/montagne-jeunesse.html. Masker chocolate...Terlentuk dngn bauan coklat yang menusuk hidung...Kali ney Shira pakai jenis Dead Sea Anti-Stress Mud Masque..Bila korunk bukak je plastik tu serta merta bau lavender akan menerjah ke hidung anda...Cara pakai senang je...Better guna brushes untuk menyapu keseluruhan wajah korunk...Tak lama just 15-20 minit je...Tp, kdg2 Shira terbabas jugak sampai keesokan pagi...Hehe...Khasiatnya...Kalau dlm webpage nya mengatakan Dead Sea Anti Stress ney boleh menghilangkan stress...Okay bukan la bermakna u all pakai serta merta hilang stress...Bila korunk dh sapu kat keseluruhan wajah korunk, automatik wajah korunk akan menegang dan korunk akan rasa relax pada wajah korunk...Mende ney akn menarik kekusaman wajah korunk dan selepas korunk cuci wajah korunk akan rasa fresh...
Setakat yang Shira pakai...Dh banyak jenama Montagne Jeunesse yg Shira guna pakai salah satunya Dead Sea Anti Stress, Chocolate Mud , Apricot and Almond Oil Hot, Crystal Masque, dan strawberry Souffle...Yg paling syok untuk korunk gunakan ialah Chocolate ngan Apricot ...Yg lain2 biasa je...Tp, yg plg x best crystal...Melekit dan berminyak...Korunk pun rasa x selesa kalau pakai yg crystal ney....Itu je la yg Shira dapat rumuskan dr apa yg Shira guna pakai skrg...Cukup mudah untuk membelinya...Cari je kat Watson's...Klu ada bajet lebih boleh beli 10 keping...cukup untuk tahan berminggu2...Ye la, satu paket boleh pakai smpi 3 minggu...Shira biasa beli 5 keping je...X cukup bajet..Hihi..Kalau nk taw lebih lagi psl Montagne Jeunesse ney boleh klik kat sini...http://www.montagnejeunesse.com/default.asp






Photobucket