Jejaka di Hati ❤❤❤❤❤❤❤❤

Mesti korunk tertanya2 kan apa motip letak gambar jejaka2 handsome ney..Haha actually saje je nak menggatal..Huhu..Tak, nak membuktikan jejaka2 kat bawah ney mmg i support gile2 punya...Walaupun Farid Kamil berselisih faham dengan Shamsul Yusof pun i still support
diaorg...Nampak nampak? Okay kalau sesiapa ada fb shira pasti perasan kenapa muka Shahz Jasle xderk..Bukan dlu shira obsess ke dngn mamat tu..Of course la masa awal2 kemunculan Shahz Jasle. Pastu satu persatu cerita tak enak tp masih lagi support. Kes dia bercium dengan Wan Sharmila sekalipun i tetap sokong kat wall fb dia..Tp, yg buat kasih tu dah beralih arah bila komen dia tentang video klip Marilah nyanyian Prema Yin. Sebab tu i tak dapat menerima satu pun pendapat dari mamat tu..Sedih sebab mmg i ingtkan Shahz Jasle akan menjadi salah seorang pelakon yang akan memberi sinar pada industri ney tapi hakikatnya sorry to say i cant anymore...Mmg serius i tak boleh menerima apa yang i baca dalam paper2 tentang komen video klip tu. So, pada jejaka2 kat bawah ney Shira mengharapkan yang korunk akan success dengan aktiviti lakonan korunk bukan kerana scandal dengan si A, si B atau sebagainya...Jelas kan...