Jom Join....http://lovelycraftnaida.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-dari-l0vely-craft-naida.html


Hye semua...pekabar erk? peciter? Hari ney Shira baru berkesempatan godek2 blog orang dan terbaca pasal entry dari :99:
http://lovelycraftnaida.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-dari-l0vely-craft-naida.html.
Secara jujurnya, Shira baru tahu pasal mende ney... (Jangan la ketawa...) Serius, Shira tak tahu pun sebenarnya...Dan Shira tak taw plak mende ney dah jadi popular... Dan bila Shira tgk yg neighbour semalam baru taw oo mende ney rupanya...Tp, Shira x taw name ape? hehe..(Someone please tell me, apakah namanye mende alah yg cute miut ney)
Bila Shira bukak facebook adik Nadia (of course maa dia adik cz aku dah tua daa....:face36:) rasa macam wow so amazing...Cantik sangat!!! >addicted yg guitar tu :face17:<
Cantik2 lol...Eii geram tgk... Rasa mcm nak plak...Nk order ke nk dapat hadiah punya...Hihi..
Kalau dapat hadiah rasa mcm dihargai sket...Wahx3 tiba2...Apapun, Shira btl2 ucp tahniah pada sape2 yang mencetuskan idea bikin mende ney...Dan tahniah jugak pada adik Nadia ney cz bersusah-payah dia menjahit dan bersengkang mata buat mende ney..Shira rasa mende ney agak susah dibikin kalau tangan malas nk memegang jarum apatah lagi melihat seurat benang yang halus itu...
Okay la kalau sapa2 tuu yang maw skali join GA ney...Baca syarat2nya dulu k...
:102: