Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?


Salam petang semua....Ney gmbr sape plak kat atas ney...Shira sendiri x taw saper...Baru je nk usha2...Eh xderk tipu!! Bukan...Shira baru follow blog dia ney...Dia ada buat lucky draw...yaya bestnya...mn la nk taw tuah ke dapat lucky draw...Ingt senang ke?Tp, kan lukcy draw dia pelik sket...Kartun Elmo dan Domo's...Ingt tak kartun elmo dlm citer Sesame Street...
Okay dlu shira x suka taw citer ney....Alaa zaman kanak2 kan...Kartun ney popular sbb boleh belajar A.B.C..1.2.3 betul tak? Shira x suka kononnya alaa setakat abc buku ada boleh belajar gak...Hihi...Citer ney ditayangkan pada tahun 1966...So, x heran la kalau sape2 yg ada tgk Sesame Street ney mcm citer mat salleh lama gitu..Eii x best...Haha...Org yg alih suara untuk Elmo plak ada dlm 4 org...Hmm...tu je laa...

Skunk kartun yg tgh popular plak Domo's. Si kartun berwarna coklat dan bergigi besar tu...
>ney dia si Domo's<
Domo ney plak dtg dari negara Jepun...Nama penuh dia Domo-kun...Domo ney suka makan makanan jepun yg berasaskan daging serta stew kentang dan dia ney x suka Epal...Domo ney ada tagline nya Konochiwa...Dan dia mula dipasarkan di broadcast jepun pada tahun 1998...Hmm...

Kata Hafizz kena pilih kartun kegemaran...Shira pilih Domo's sebab dia suka makan Stew kentang! Shira pun! Hihi...
Syarat2nya cukup mudah nak taw ke?


Syarat-syarat mudah lucky draw :

1) Follow dan buat entry tajuk > Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

2) Letak banner blog Dear Haffiz di atas berserta link Dear Haffiz

3) Like fan page Dear Haffiz (click here) kalau ada FB untuk update .

4) Pilih Icon kartun kegemaran anda di bawah dan letak picture dalam entri.
Elmo's??


Or
Domo's??
5) Tinggalkan link anda di ruang comment



Photobucket:face5: