Cutest Baby Smiling Contest




Cakkk....Ada contest lagi...Rajin Shira masuk contest menangnya sekalipun tak, followers pun xderkla ramai, traffik blog gitu je...Tp, rajin kemain join GA blogger lain..Haha...Nasib la...Bosan doe sekurang2nya ada contest ney okay apa...Selain ada prizes of course la kan tapi kita juga bolehla mengetahui aktiviti orang lain...Mmg la aku ney rajin godek2 blog org...org je yg x godek blog aku balik..Haha...
Contest kali ney mengenai Cutest Baby Smiling....Adehla Shira xderk la ank2 yg nak dipromosikan kat sini...Hihi tapi Shira ada baby yg Shira asuh...Ada 2 orang baby yg sorg laki dh jaga since 6 bulan smpi 4 tahun.....Yg sorg lain umur 5 bulan skunk...Kalau ikutkan hati Shira maw letak yg 4 tahun tu tapi boleh sbb syarat dari 1 tahun smpi 4 tahun...Kalau nk maen tipu boleh je letak tp x mo la...Bukannya org tau pun kan..Hihi x baek la...Shira amek keputusan nak amek gmbr sepupu pada budak lelaki yg Shira asuh tu...Shira sempat juga asuk si kecik ney before dia pindah ke Kuantan..So, inilah hasilnya...Maaf sebab cahaya flash yg menerangi wajah dia..Ahaksz..
Nama: Atiyyah Zainuddin
Umur: 3 Tahun
Nama Ibu: Izatty Ahmad.
Hubungan dengan peserta: Ex-babysitter.

Sapa2 yg maw join aktiviti hebat ney ikutilah syarat2nya dahulu...

Smiling is something that a baby always do! So this time is a very easy theme. Just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.

  1. Terbuka kepada semua blogger di Malaysia mahupun di luar negara..kalau berada di luar sane pastikan anda mempunyai alamat di Malaysia..
  2. Buat satu entry bertajuk Cutest Baby Smiling Contest lain tajuk tidak di terima, harap maklum!
  3. Letakkan banner di atas pada entry korang..wajib tau! di ulang sekali lagi wajib ye!!
  4. Add blog Sinar Raudah di dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower Sinar Raudah..
  5. Upload sekeping gambar si manja , kalau dapat yang candid lagi bagus dan gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.
  6. Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara ke, anak rakan sepejabat ke, anak jiran ke, janji haruslah minta kebenaran..
  7. Boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger tapi make sure bukan gambar si manja yang same dan sekeping gambar untuk satu entri..
  8. Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun pada hari entri ini di tulis.
  9. Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA SI MANJA , UMURSI MANJA dan NAMA IBU SI MANJA..kalau mengunakan gambar anak sedara, anak jiran , anak rakan sepejabat just letakan saje name korang n buat dalam kurungan anak sape..
  • Pada entry tersebut jangan lupa mention sekali blog Sinar Raudah beserta link back sekali k hehehe...Bile dah comfirm complete semua syarat di atas , sila tinggalkan link korang di ruangan komen entri nie..chat box tidak di layan ye..harap maklum.

Senangkan syarat2nya..ala macam biasa gak yang korang join contest tue...2 orang pemenang akan di pilih.. seorang dari kategori ' BOBOY ' dan seorang dari kategori' GUGURL ' ... Hadiah adalah berupa barangan si manja dari 'DAC Boutique Online'setiap seorang...Nak tahu apa hadiahnya minta like page diSINI.


Photobucket