"Contest Blog Paling Superb !"



Ney ada satu lagi Contest yang dibuat oleh adik Jaja dan Jojo...Contest Blog paling superb...
Tp, blog aku tak superb mana pun...
Saja menggatal nak masuk...:face22: >Sedih
Manalah taw kot2 cik empunya blog nak bg aku menang ker?:face5:
Tak mo cakap banyak2....Eh bukan cakap banyak2...tulis la derr
ney syarat2 nya kalau korunk join jugak...Kat sini aku tag kan tiga orang rakan untuk menyertai..





Syarat Penyertaan...

1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo
5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8 Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan

>Copp nk tayer kenapa yg Jojo punya tak boleh bukak blog...Utk readers shj...<