Contest: Banner/Header Saya Cantik by Adamainaa



Sheeszshira Shiraz Blog

Monink all...Shira baru je lepas godek2 blog Apis...Terbaca tentang entry
contest banner/header saya cantik..
Eh copp header Shira cantik ke? Hmm...:face10: Cantik ke x cantik ke nk join jugak...
Header tu someting yang dekat dengan Shira. Shira rasa bukan Shira je semua orang yang melibatkan diri dengan blog pasti akan ada mende2 tu semua. Samaada lappy, galaxy tab,
handphone, kamera sm ada yg jenis biasa ke jenis DLSR ke pasti ada dlm beg korunk. Betul x?
Iya la apa je yg berlaku di hadapan anda pastinya akan segera di pamerkan ke dalam blog korunk.Kan kan kan? So, Shira rasa x heran la skunk klu pergi mn2 akan ada yg bawa mende2 alah ney dlm backpack korunk.. Kenapa ada payung? Hmm payung tu umpama teduhan buat Shira. Pepatah Sediakan Payung Sebelum Hujan kan...Begitu juga Shira sbb tu Shira ke mana2 pun akan pastikan mende2 alah ney ada. Walaupun Shira tinggalkan mende2 ney mst ada kamera ngan note kecil utk shira ingt apa yg berlaku. Ayat yang Shah Iskandar tu...Sebab header yg lepas Shira letak wajah Shah Iskandar a.k.a Malik dalam cite Nora Elena,...X perasan jugak..Insp Hisham dalam citer Gerak Khas...Shira mmg minat ngan dye...Cuma header kali ney Shira x taruk face dia...Kunun nk bg rindu sketla...Mn la taw kot gatal nk buat header bru plak ke...Hihihi...
Okay kat sini Shira tag..

Syarat2 penyertaan....

Syarat Penyertaan :

  1. Korang mesti copy banner contest kat atas tu, lepas tu letak dalam entri penyertaan korang.
  2. Letak juga banner blog korang yang kreatif dan cantik tu dalam entri tersebut. Size bebas.
  3. Kalo tak ada banner, nak letak header pun kami terima, ikut suka korang, kami nak tengok kreativiti dan makna-makna tersirat disebalik benda-benda tu (hasil karya korang) berkaitan dengan blog korang. hehehe.. mesti ada kaitan betul tak? tak kan letak suka-suka je :)
  4. Letak tajuk entri korang : Contest : Banner/Header saya cantik
  5. Cerita skit dalam entri korang pasal Banner/Header yang memberi makna kepada blog korang.
  6. Ajak la sesapa kengkawan blogger korang kalo diorang nak join. dan link kan ke blog ni.
  7. Hantar link entri korang kat dalam comment entri ni sebelum 11.59PM 27 June 2011
  8. Nak Follow blog ni di alu-alukan (Tiada paksaan) *Dalam hati ckp, tak follow disqualified!!*
  9. Nak Like Fanpage FB adamainaa dan CamfrogFM juga dialu-alukan (Tiada paksaan)
  10. 3 Pemenang akan dipilih, tempat pertama ,kedua dan ketiga. Dan penyertaan akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan. hehe. saya cuma ada 40 followers. so bagitau la sape2 yang nak join.
Utk pengetahuan, shira dh like kedua2 page yg ada link kat sitoo...
Photobucket


:132: