aDieyZa Wedding Anniversary GiveAway!!


apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

Jawapan: Blog yang tak berat, easy loading, menarik, simple dan kemas....

2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

Jawapan: Semoga kalian berdua tabah dalam menghadapi dan mengharungi liku2 dalam menjalani kehidupan sebagai pasangan suami isteri, sentiasa sabar dalam menghadapi setiap cabaran, dugaan dan godaan dalam mencapai tempoh usia perkahwinan yang masih setahun jagung, dan jangan mudah pasang mata dan telinga dalam cakap2 orang yang mungkin akan menyebabkan kehidupan kalian sebagai suami isteri mula berada dalam tidak keselesaan...

Okay bg yang mungkin ter 'baca' blog Shira ney mungkin hairan apalah yang duk menjawab2 soklan ney...Haa ney baru dapat nk jelaskan...Ney ada GA dari pasangan yang akan mencapai usia setahun perkahwinan mereka...Waaa ada GA jugak tu....Ada x hadiah ney? Penat memikir jawapan apa nk bg lagi2 bab soklan no 2 tu....nasib baik ada idea...Untung jugak jadi budak bekas pelajar ASWARA ney idea mencurah mcm air di paip...Perghh ayat...
So, kepada Incik dan Puan Incik, Shira dah bg jawapan untuk soklan2 anda itu...Sekian terima kasih...Kalau rasa ikhlas di hati, postkanlah hadiah untukku...HAHAHA...gurau jak...jangan marah erk...







Photobucket