" 1st INTBM Activity : What's In Your Bag? "

Kenapa banyak sngt gambar bag ney? Okay actually tadi shira terbaca entry Puan Safra Shukry. Entry berkisar apa yang ada dalam bag korunk...Tak kisah la hand bag, bag sekolah, bag baju, bag pegi kerja, diaper bag, bag gi shopping >ney ayat Puan Safra<.
Shira macam tertarik dngn entrynya so amek keputusan nak join la.. Shira pun ada mcm2 jenis bag. Kalau nk g bercuti bag shira la yg plg banyak..Hihi..Nasib la... oO sebenarnya purse duk dlm kereta perdana so lazy la nk kuar g amek.. Xper la kan..So, Puan Safra, tgk2la apa yg ada ney haa...hihi

Tiga orang kawan yg Shira nk tag...Hmmm...





Beg hitam ney la my wajib teramat la wajib Shira bawa...Yg sbnrnya brg2 atas beg tu masuk skali dngn yg dibawah tp x muat...hihi..Beg ney Shira bawa g shopping, g jln2 ngan member2. Dlm beg ney wajib ada Camcoder ngan Camera.

Ahaa...Ney la brg setiap kali bawa pergi bercuti ka, pergi Kl ka, mana2 ka yg ney wajib ada. Penuh satu bag.. Muka kita kan selalu berminyak..Nafas pun kadang2 berbau..Kalau Shira singgah mana2 hentian rehat beg yg ini dngn beg mekap tu wajib kena bawa turun. Iya la, mekap tebal2 pun bila nk berhenti solat kena cuci muka jugak. Betul x? So, ini yg Shira akan bawa. Muka pun xderklah kusam sngt...Ingt dekat ke..Bayangkan erk..U all duk Terengganu nak ke Kedah 8 jam tu...Wpun 8 jam dalam kereta tapi maw letih muka, mata, mulut korunk.. So, kira senaman la ney. Smpi destinasi pun xderkla muka mcm x redha je nk balik kampung.

Ney beg mekap...Tgk tu banyaknya brg mekap...Penuh satu bag...Bag ney pakej Ah long...Iyalah, ada jak org yg x bawa bedak "Shira, pinjam bedak..." Baik hati btl la Shira ney..>Cehh konon< Tp, barang mekap yg dahulu lagi banyak dh tggl banyak tu. Setiap kali ada pertandingan pakaian beragam ka, pertandingan menari ka kat tadika ada jak yg datang2 amek sesuka ati masuk beg sendiri. Geram betul..Tgh2 sibuk nak mekapkan budak2 ney dtg sorg amek, lps sorang ke sorang ke sorang...Dah siap mekap..Eh, tggl bnyk ney je...Pastu tahun depan bertanding beli lain plak. Ingt muka aku cop barang mekap agaknya...Sadis betul...("Hei Shira, apa kau membebel ney")


I like dis bag...senang nak bawa g mana2 program makan malam..X pyh la Shira sebut mana2 tmptnya...Beg ney Shira letak lipgloss, lotion, handphone, and camera. Itu jer yg muat letak dlm bag ney.. Klu purse tu mmg mimpilah x termasuk dlm bag kecik ney..Hihi
]


Beg ney dapat dari ma dad...Special bah beg ney sbb skali ngan kasut..Tp, biasalah kasut lama2 kan tercabut tapakla, itu lah, ini lah..Sayang btl. Cuma tggl bag jer yg masih berguna/





Beg ney beli kat ekspo...Tu la first n last Shira pergi ekspo. Lps tu menyesal sudah...Serik la maw pergi ekspo lagi. Macam2 ragam. macam2 org...



Ney bukan first handbag kita...Lupa da beg2 lain letak mana..Yg tersangkut ada bbrp beg..Hehe x per la kan..Bag ney Shira beli ngan cikgu tadika kat tmpt Shira. Asalnya harga beg ney RM 40 tiba2 naik jadi RM 60..Katanya sebab dia salah tgk harga. Haushh~~~