1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor



Kali ney contest dari Nanakimie...Eh ingtkan Hanakimi tadi...Huhu...Simple jer dia maw bg hadiah kat semua iaitu keychain dari Pulau Pangkor...Dlu Shira rajin kumpul keychain ney siap gantung kat bag lagi tp dh tua2 ney>tua erk?< dh jrg...Lagipun dh jarang bercuti...Shira belum pernah pergi Pulau Pangkor...Rasa nak pergi tapi Shira x suka pantai..x suka laut...Hihi..Nama je org Terengganu duk tepi pantai tapi tak suka pantai...Bukan sebab x tahan panas tp kulit Shira cepat kering...Dan memedihkan...Jadi bila Nana ney bagi keychain Pulau Pangkor mst org tayer"Bila masa kau pergi pulau?" Haha...Mmg x pergi pun...Senang je syarat2nya..sape2 nk join boleh ikut skali...Tarikh tutupdh esok...Nasib baek sempat...


1. mestilah menjadi follower blog ini.
2. terbuka kepada semua follower beralamat di Malaysia.
3. buat entry pasal GA ni dengan tajuk
4. letak banner giveaway di atas dalam entry anda dan
jangan lupa link kan terus ke entry giveaway neh.
5. dah siap semua tinggalkan link entry anda
di ruangan comment ni yer.

tarikh tutup penyertaan adalah 24 JUNE 2011




Photobucket