aDieyZa Wedding Anniversary GiveAway!!


apa yg korang rasakan menarik@tidak menarik dekat aDieyZa.BlogSpot?

Jawapan: Blog yang tak berat, easy loading, menarik, simple dan kemas....

2- tinggalkan sedikit ucapan sempena our 1st wedding anniversary..

Jawapan: Semoga kalian berdua tabah dalam menghadapi dan mengharungi liku2 dalam menjalani kehidupan sebagai pasangan suami isteri, sentiasa sabar dalam menghadapi setiap cabaran, dugaan dan godaan dalam mencapai tempoh usia perkahwinan yang masih setahun jagung, dan jangan mudah pasang mata dan telinga dalam cakap2 orang yang mungkin akan menyebabkan kehidupan kalian sebagai suami isteri mula berada dalam tidak keselesaan...

Okay bg yang mungkin ter 'baca' blog Shira ney mungkin hairan apalah yang duk menjawab2 soklan ney...Haa ney baru dapat nk jelaskan...Ney ada GA dari pasangan yang akan mencapai usia setahun perkahwinan mereka...Waaa ada GA jugak tu....Ada x hadiah ney? Penat memikir jawapan apa nk bg lagi2 bab soklan no 2 tu....nasib baik ada idea...Untung jugak jadi budak bekas pelajar ASWARA ney idea mencurah mcm air di paip...Perghh ayat...
So, kepada Incik dan Puan Incik, Shira dah bg jawapan untuk soklan2 anda itu...Sekian terima kasih...Kalau rasa ikhlas di hati, postkanlah hadiah untukku...HAHAHA...gurau jak...jangan marah erk...







Photobucket

Bloglist : Blog Muhamad Syafiq

Okay...dengar semua pertama skali shira nak tulis kat sini...Bulatkan mata kamu seluas-luasnya...

"SHIRA DENGKI TGK HEADER SI SYAFIQ NEY!!!!":122:

Tak terkata apa Shira tgk banner dye...Rasa mcm nak tulis macam ney >"hey kamu yang budiman...eh silap kalau budiman laa boleh x buat untuk saya satu?"< Jangan marah erk nnt kena jual...Shira gurau jer...Seriouslly, Shira cukup bangga pada sesiapa yang boleh buat banner/header sehebat ney...Macam Syafiq punya, Yuyu Zulaikha, Hanis Zalikha, Nabiyha, Miss Dya dan ramai2 lagi blogger yg Shira duk godek2 ney...Shira terfikir, kenapa Shira x boleh buat mcm korunk punya...Eii mood dengki x habis lagis...Sekurang2nya korunk punya blog seronok untuk Shira baca...Hihi....Dan Shira akan cuba amek satu hari untuk baca blog korunk...Okay laa Shira dah ngantuk..Gud nyte...

p/s: En Syafiq jngn saman sy ye sbb dengki dngn kamu!! Hihi



Photobucket

Jom Join....http://lovelycraftnaida.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-dari-l0vely-craft-naida.html


Hye semua...pekabar erk? peciter? Hari ney Shira baru berkesempatan godek2 blog orang dan terbaca pasal entry dari :99:
http://lovelycraftnaida.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-dari-l0vely-craft-naida.html.
Secara jujurnya, Shira baru tahu pasal mende ney... (Jangan la ketawa...) Serius, Shira tak tahu pun sebenarnya...Dan Shira tak taw plak mende ney dah jadi popular... Dan bila Shira tgk yg neighbour semalam baru taw oo mende ney rupanya...Tp, Shira x taw name ape? hehe..(Someone please tell me, apakah namanye mende alah yg cute miut ney)
Bila Shira bukak facebook adik Nadia (of course maa dia adik cz aku dah tua daa....:face36:) rasa macam wow so amazing...Cantik sangat!!! >addicted yg guitar tu :face17:<
Cantik2 lol...Eii geram tgk... Rasa mcm nak plak...Nk order ke nk dapat hadiah punya...Hihi..
Kalau dapat hadiah rasa mcm dihargai sket...Wahx3 tiba2...Apapun, Shira btl2 ucp tahniah pada sape2 yang mencetuskan idea bikin mende ney...Dan tahniah jugak pada adik Nadia ney cz bersusah-payah dia menjahit dan bersengkang mata buat mende ney..Shira rasa mende ney agak susah dibikin kalau tangan malas nk memegang jarum apatah lagi melihat seurat benang yang halus itu...
Okay la kalau sapa2 tuu yang maw skali join GA ney...Baca syarat2nya dulu k...
:102:

Gadis Melayu vs Gadis Cina

Okay...Apa Shira nk cerita erk? Hmm...masa makan dekat Secret Recipe td...Ada dua gadis berbaju merah...Sorang melayu dan sorang lagi cina...Yg melayu x berapa nk cntk, muka biasa2 je tp seksinya bukan main lagik...Yg cina ney plak mcm barbie doll..Cute gile tp sopan habis...Okay, Shira x boleh nk snap gmbr kedua2nya dengan jelas sbb bukannya pakai DLSR pun...X boleh nk zoom dengan lebih jelas tp boleh la Shira tunjukkan beberapa keping gmbr kat sini...

Gadis cina ney pakai seluar jean panjang.
Gadis melayu kat bawah ney pakai skirt pendek dengan tali baju dalam berwarna hitam tu.

Photobucket

Menghabiskan Masa Sehari


Hye All....Shira n friends berlepak2 kat Mesra Mall..Hari2 pergi Mesra Mall erk x bosan ke? Maw x bosan tp best jugak lepak kat Mesra Mall ney..Hihi..Kali ney Shira dengan Iykin dan Syida...Sempat la melayani Kunfu Panda..Kali kedua Shira menonton Kunfu Panda..Mmg syok la...Target next week maw nonton Transformer 3...Mmg x dinafikan la kalau Transformer 1 dan 2 best giler apatah lagi Transformer 3 ney..So, apapun tggu je minggu depan...Okay?
































Photobucket

slot kenali blogger



Hye All....Ney contest yg ketiga utk hari ney...Okay contest ney mudah jak rasanya...Dia maw Shira cerita pasal blog Shira ney...Maw cerita apa ya...
Shira punya blog ney simple jer...Shira cuma menceritakan apa yg berlaku di hadapan, belakang, kiri dan kanan Shira..Berkisarkan tentang Shira dan keluarga, Shira dan teman2, dan Shira bersama masyarakat setempat yang mengenali diri Shira. Shira cuma meluahkan apa yang ada. Klu bab2 hiburan dan politik hanya seimbas lalu. Mana yang menarik pada pandangan mata Shira akan pamerkan di sini...Itu je rasanya...Dan lagi satu Shira suka nak join contest2 yg ada...Selain dapat Shira mengenali dlm blog ney shira suka sngt bc ttg khdpn org lain...Lbih2 lagi yg bru dapat baby...Hihi...

Photobucket:face10:

"Aku nak Cotton Flower Brooch ni sebab"

"Aku nak Cotton Flower Brooch ni sebab" saya nak sangat brooch yang cantik2 ney...Rambang mata saya dibuatnya...Lagipun ada brooch yg lawa2 gini jrg nk guna pakai...Sayang...Biasanya buat koleksi jak...Tu je kot sebab mengapa saya nak brooch yg lawa2 ney...

2 org utk di tag2kan...

1)




.



Photobucket:face12: