Welcome to our family, Baby Pia

kisah ney dah 2 hari berlalu tp xderk ms nk update blog.....Mggu ney sibuk sket mengemas kelas tabika cz nnt si Pengarah nk datang melawat kelas...So, teramatlah sibuk saya dan mereka mengemas, mengalih, menyusun, dll di dalam kelas tu smpi lupe nk bgtaw kedatangan Baby Pia ke dalam keluarga kiteorg....Yup, skunk dh bertambah plak asuhannya. Kalau dulu kasih sayang bertumpah ke atas Danial seorang kini kenalah dibahagi-bahagikan...Dan tak lama lagi adik kandung Danial pulak tinggal bersama kami maka bertambahlah lagi kasih sayangnya...^^
Since baby Pia datang dalam family kiteorg, Danial suka sangat. Balik dari tadika je terus cium baby. Main-main ngan baby..Seronok betul dia. Dah tu marah plak kat aku panggil dia adik..Dah suruh panggil 'abanglong'. Cepatnya matang adik kakok sorang ney....<^^> Danial mmg budak yg bagus la...Kakok sayang sangat kat Danial. Nakal2 Danial pun dengar jugak cakap kakok. Lagilah sejak adanya baby Pia ney...Nantikan ku upload video Danial tgh menjaga si baby pia itu..^^



Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com