Mesyuarat Penubuhan Jawatankuasa Penyelaras Tadika Perpaduan

Huhh penat...Baru je selesai bersidang kat kelas tadi...Bersidang ape pulak ney? O.o ney kiteorg baru je selesai Mesyuarat Penubuhan JPTP untuk sesi 2011. Mesyuarat kali ini untuk memilih jawatankuasa baru. Mesyuarat kali ini dirasmikan oleh Puan Sharifah Zahariah. Eh eh sejak Puan Sha kite ney baru melangsungkan perkahwinannya makin cantiklah dia sekarang. Wah3x memandai je aku ney. Kekeke...
Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Happy Birthday Hafiey Danish!

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You, Hafiey Danish
Happy Birthday To You.
Ngee~~~ Hari ney KTP Cacar Baru meraikan hari jadi pelajar sesi 2011 Hafiey Danish. Memandangkan Mama Hafiey dah sediakan makanan so kami apa lagi tak masak la hari tu. Semua makan makanan yang dibawa oleh Hafiey Danish.Emm bgskan. Happy birthday, Hafiey dari kakak..blogger-emoticon.blogspot.com



Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Selesai Sudah Kerja Amal Gotong-Royong TC

Alhamdulillah, akhirnya terlaksana juga program yang dianjurkan oleh budak2 Turtle Crew ney. Siap, cantik, berwarna-warni....Hmmm...Bgs hasil kerja bdk2 ney. Walapun keletihan tp diaorang ttp meneruskan hasil kerja mereka. Dari jam 9 pagi sampai 5 ptg..Segalanya siap dan terlaksana! Mmg aku bangga dengan diaorang. O.o ada yg tanya saya apa tu "TURTLE CREW". Eh eh nak taw ke? Okay Turtle Crew ney sekumpulan kelab bermotosikal yang diuruskan Oleh Encik Farid Yaacob. Bukan kelab motor rempit tak tentu arah tu. Ney lebih kurang Kelab Motor yg halal lah...Diaorg banyak buat kerja2 amal. Dan itu yg menjadi kebanggaan abah aku sebenarnya. Diaorg ni cukup berdisiplin. X caya? Try la panggil diaorg buat program..Hihi Cuma nak x nak tu ke tayer Pengerusinya lah. Huhu...Gmbr aku x uploadkan kat sini sbb dah upload kathttp://krtcacarbarupaka.blogspot.com/ So, boleh la tengok kat sana.
Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

i'm back!

I'm back! Ewahh...Cuti panjang sket sbb busy la...Nak uruskan gotong-royong kat Kelas Tadika tu...Nk cat la sket..Dh buruk sngt aku tengok kelas tu. Miahaha...Hihi...Jangan marah erk! Relax...Back to the story, kali ni Turtle Crew akan adakan Kerja Amal Gotong-royong kat Kelas tu. Kiteorg cuma sponsor cat aje lah...Dan cuba la untuk membantu..Hihi. So, tengok je lah kelas tu jadi cantik ke x? Huhu

Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Welcome New Baby Sara Sofea





Selepas En Syazmi n Puan Nafa menimang cahaya mata putera diaorg kini En Syahril n Puan Ijan pula menimang cahaya mata puteri diaorg...Huhuhu happy..aku happy..blogger-emoticon.blogspot.com

Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Eh Reunion, betul ke?

O.o alkisahnya, aku dan kawan2 nk buat Reunion balik. OMG mcm x percaya. Setelah apa yang berlaku dlu rs mcm fobia je nk uruskan balik mende ney. Tp, setelah perbincangan diadakan dengan Ketua Kelas 5IK, Encik Khairul Anuar Tarmizi mcm jadik je reunion kali ney. Dia yg akan uruskan bdk2 dan aku cuma uruskan chalet. Huu bagusnya! X susah keje aku. Hua hua hua. Dan rancangannya 14. February ney akan diadakan reunion tu. O.o hari kekasih ke? Arghh xderk kena mengena dengan kekasih erk. Kuang kuang.So, tggu je lah update jadik ke x jadik ke reunion tu? http://facemot.blogspot.com/

Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Saksikanlah



Seperti yang aku janjikan, nak uploadkan pic bdk2 ney kan..So, saksikanlah





Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Gelagat Hari Pertama Sekolah

Uiii sambung balik bab2 hari pertama sekolah. Kira mencabar jugaklah hari ni..Ada budak gigit aku...Hua hua hua...Sadis betul. Nak buat mcm mana nasib badan bah...Ape nk citer tadi erk? Hmm.. O.o hari pertama bdk2 ney mcm2 soklan diaorg tayer aku. Bab soklan cerdik ada, bab soklan x berapa nk cerdik pun ada. Cnth 1> bdk laki ni asik nangis nk balik. Dia nampak aku datang ke kelas bawa kereta. Soklan dia. "BOLEH TAK AWK HANTAR SAYA BALIK? SAYA RINDU MAK SAYA?" hihi cerdik x soklan tu. Huhu Dan mcm2 la tp dah lupa dah..Yg ingt budak tu je..hua hua..Nantikan ku upload gambar bdk2 ney..Huish...
Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Tahun Baru, Student Baru



Hari ini rasanya semua yang bergelarkan diri mereka MAMA, PAPA, ABAH, MA, EMAK, AYAH, IBU, WALID,UMMI, DADDY, dan MUMMY pasti sibuk menguruskan anak-anak yang akan memulakan hari pertama persekolohan mereka. Dan yang paling sibuk ialah anak-anak yang baru pertama kali bersekolah. Siapa lagi kalau bukan budak-budak darjah satu.Tapi, tak lupa juga yang sekolah tadika, taska, tabika dan macam2 lagi. Semuanya akan teramat lah sibuk! Jangan lupa pada cikgu-cikgu yang bersiap sedia untuk berperang dengan perasaan nanti..Hihi...Melayani karenah kanak-kanak yang terlampau gembira ke sekolah atau yang terlampau sedih ke sekolah kerana terpaksa. Eh macam tajuk lagu Nurul plak...Ngee~~~Dan saya pun tengah bersiap untuk ke tadika menyaksikan kedatangan kanak-kanak baru ney...Hihi...Nantikan update untuk hari pertama sekolah ni...

Truly From My Heart
Sheeszshira Shiraz
tel.:016-9446885

sheesz_shira@hotmail.com

Happy New Year 2011



Tahun baru...Bulan baru...Hari baru....semuanya baru tapi aku masih yang dulu. Bila ntah nk jadi baru...Ngee~~~ 1.1.11....cantikkan no tu...Alhamdulillah kita masih lagi dapat bersama di Tahun Baru ney...Hihi...Ada apa2 planing x untuk cuti hujung mggu ney? Hmmm nothing lol...Duk umah je la...Nasib!!!Apapun Happy New Year