Suasana Hari Raya...Rumah Su














Hari Raya ketiga kami dah jelajah ke Kelab Golf Darul Aman. Rumah Su kiteorg kat situ. Masuk je dr guard kite dh nampak umah banglo besar3 babe....Cantik gilew rumah tu. Dekat dengan tasik plak tu. Mmg cantik gilew laa. Rumah Su kiteorg pun boleh laa tahan cantiknya...Besar dan elegan. Su merupakan adik bongsu abah. Dia, suami dan anak2 baru je menatap di situ setelah ditukarkan dari Kuala Lumpur. Kitaorg sempatla celebrate birthday mama kat umah Su. Itupun, mama dah pesan jngn mskkan dlm fb. "Ma, can u hear me..Ramai lagi ahli keluarga kita yg stay kat KL x balik raya lepas and diaorg just can share the moment dngn tgk photo2 ni laa..Aduyai,yang mama risau sngt dkt Cik Yah kenapa?"