En Syazmizal dan Puan Nafatahiah with their baby...

Shock...Tetiba i terbaca status yg diupdate oleh ayahlong -En Syazmi Salleh, Puan Nafatahiah selamat melahirkan bayi lelaki... OMG...Rasanya due diaorg bln 11 tp deliver awal laa rsnya... X bnyk yg aku taw psl baby ney...Sob Sob..Xderk org maw citer laa...Sedey...Satu yg aku taw baby name 'Adam Darwisy bin Syazmizal'...Itu je..Sedeykan...Baby pun aku tak tengok lagik...Jauh sngt di Kuala Lumpur...Sdhla parents aku cam sibuk je nk uruskan sempena hari raya korban nanti. Dan aku sendiri pun sebenarnya..Ngee~~~Bnyk mende yg nk kena uruskn sempena penutupan kelas tabika nnt...Nk performance ms Hari Graduasi nnt..Tambah plak dngn sukan En.Baha yg tertangguh itu dan mengambil sempena hari jadik aku plak...X aci betul...
Berbalik psl baby Adam yang cute miut ney...Gmbr pun i x berapa nk ada sbnrnya...Melainkan En Syazmi n Puan Nafa tu ada rs terdetik di hati nk blk Terengganu bolehlah i snap bnyk2 pic baby tu...Ahaksz...(Sesuka ati je entah diaorg nk bg ke tak ntah aku pegang baby diaorg...huuuuu) Tpkan, actually i dh curik bbrp keping gmbr baby dr facebook...Hihi...Terpaksa...Wahh terpaksa kunun...Yelah sbb nk mskkn dlm blog ney wpun bersalah kerana mencuri pic tersebut tp rsnya x salah kut untuk simpanan..Mama ngan abah aku pun boleh tgk skali...Hihi....So, inilah sebahagian pic yg aku curik2 amek dr facebook Che de Yasmin..