Penyakit lagu Muah -Suzanne Brautigam

Sebelum ney dngr lagu ney aku dngr acuh x acuh jer....Xderkla kutuk lagu ney cuma x berapa nak semangat nk dengar. Tp, since student kat tadika aku tu beriya2 nyanyi lagu ney alih2 aku yg lebih2 jatuh cinta dngn lagu ney...Siap download segala mcm...Aduyai...Haru sungguh!! Ni lah org kata xderk penyakit cr penyakit. Berputar2 lagu ney bermain kat earphone...Miahaha....Best jugak laa....Boleh laa tahan...Buat org mabuk cinta lagu ney mmg syok la dengar...Huhu...

Lirik Muah – Suzanne Brautigam

Sungguh aku sayang
Sungguh aku rindu
Ha ha ha usah kau ragu-ragu

Sungguh aku cinta
Sungguh aku mahu
Ha ha ha ku tidak malu-malu


*
Sayang oh sayang
Ku sayang kepadamu (muah)
Aku cintakan dirimu
Rindu oh rindu
Ku rindu padamu (muah)
Janganlah kau pergi dariku

**
Papa tolonglah (papa)
Mama tolonglah (mama)
Aku sedang mabuk cinta
Dengan si dia (ah ha)
Si jantung hatiku (ah ha)
Yang ku puja ku cinta selalu

Mama tolonglah
Papa tolonglah
Jodohkanlah aku dengannya

Chorus
Hati hati yang merindu
Inginkan belaiannya
Hari hari yang berlalu
Indahnya ku rasakan
Jiwa jiwa (jiwa jiwa)
Ku meronta (ku meronta)
Bila jauh di sisimu (di sisimu)
Berjanjilah kasih
Berjanjilah sayang
Hanyalah aku di hatimu

Ulang *
Ulang **

Mama tolonglah
Papa tolonglah
Jodohkanlah aku dengannya

Ulang Chorus 2X

Papa tolonglah
Mama tolonglah



Happy Halloween

I just want to share with part of my friends have a celebrated Happy Halloween...Bukannya ada makna apapun. So, x pyhlah PM2 kat FB kutuk i mcm2 ke...Baru je bbrp minit i post status tu dah ada org kutuk...Hish apalah...Aku cuma wish je...Aduyai...Rasanya x salah pun sekadar ucapkan ucapan tu...Diaorgpun wish selamat hari raya kat aku. So, x pyhlah kolot sngt. Haish.....

3.35 am<< I cant sleep

Woiiit jam dah menunjukkan jam 3.35 pg dan aku msg tercongok di atas kerusi menghadap laptop....Xtaw nk buat apa? Tidur x kena....Duduk pun x kena...Perut rs senak semcam jer...Sakit menahan jerawat yg nak memuntahkan lava putihnya...Doc said 'JANGAN PICIT'...X picit pun tp tahukah anda jerawat ney sakit...Nak tidow pun susah....Boleh rasa keperitannya....Tambah plak hidung sok sek....Nk picit hidung, jerawat pun bertumbuh atas hidung...So, apakan daya menahan sahajalah kesakitan itu. Mulut dah menguap2 tp bila bring mata cerah jerk...Aduii sungguhlah....Nk pergi buat facial muka, Cik Dah tu plak xderk...Aku call 2-3 hr lps xderk umah...Mlm tadi aku call nk pergi esok pg pun xderk...Aduiii...Susah laa cam ney...Buat facial boleh laa suh cik Dah tu buang jerawat aku...Sakit menitik airmata skalipun aku redha je tyme buang tu...Janji lps buang x rs sngt jerawat sakit tu...Ini kalau x buang aduiii lagilah jerawat ney menarik2 keperitannya...Dh mcm spotlight je aku tgk...Lava putih yg memenuhi jerawat aku tu dr jauh org nmpk...Sungguh x tipu...Tp, aku mmg jarang picit jerawat selepas dimarahi Doktor dan Cik Dah si pakar kulit itu...Haish...Nk buat apa ney? Nk pergi minum je laa mana laa taw kot lps ney boleh tidow...Huhu

Facial Face Using Montagne Jeunesse Apricot Scrub Face Masque

Pernah tak anda semua merasakan stress / letih yang teramat di wajah anda. Mesti pernah kan? Dengan mengunakan Montagne Jeunesse Apricot Scrub ney anda akan merasakan segala graviti yang tertarik di wajah anda. Selama 40 minit anda akan merasa ringan dan tenang. Fuhh best r....






Hang Out Wif My Friends....






































En Syazmizal dan Puan Nafatahiah with their baby...

Shock...Tetiba i terbaca status yg diupdate oleh ayahlong -En Syazmi Salleh, Puan Nafatahiah selamat melahirkan bayi lelaki... OMG...Rasanya due diaorg bln 11 tp deliver awal laa rsnya... X bnyk yg aku taw psl baby ney...Sob Sob..Xderk org maw citer laa...Sedey...Satu yg aku taw baby name 'Adam Darwisy bin Syazmizal'...Itu je..Sedeykan...Baby pun aku tak tengok lagik...Jauh sngt di Kuala Lumpur...Sdhla parents aku cam sibuk je nk uruskan sempena hari raya korban nanti. Dan aku sendiri pun sebenarnya..Ngee~~~Bnyk mende yg nk kena uruskn sempena penutupan kelas tabika nnt...Nk performance ms Hari Graduasi nnt..Tambah plak dngn sukan En.Baha yg tertangguh itu dan mengambil sempena hari jadik aku plak...X aci betul...
Berbalik psl baby Adam yang cute miut ney...Gmbr pun i x berapa nk ada sbnrnya...Melainkan En Syazmi n Puan Nafa tu ada rs terdetik di hati nk blk Terengganu bolehlah i snap bnyk2 pic baby tu...Ahaksz...(Sesuka ati je entah diaorg nk bg ke tak ntah aku pegang baby diaorg...huuuuu) Tpkan, actually i dh curik bbrp keping gmbr baby dr facebook...Hihi...Terpaksa...Wahh terpaksa kunun...Yelah sbb nk mskkn dlm blog ney wpun bersalah kerana mencuri pic tersebut tp rsnya x salah kut untuk simpanan..Mama ngan abah aku pun boleh tgk skali...Hihi....So, inilah sebahagian pic yg aku curik2 amek dr facebook Che de Yasmin..