Aku rs mcm nak nangis je....

Sumpah Demi Allah buka aku yang hantar msg pelik2 kat wall post sape2...Facebook aku kena hack...Dan aku x sangka seteruk ney aku kena hadapi...Betul2 aku nk minta maaf pada sape2 yg terasa hati, terguris perasaan kat apa yg telah terjadi...Bukan aku yg buat...Dan aku betul2 benci sapa yg telah meng-hack kan aku puyer Fb...Aku bukannya artis popular ke ape ke yg perlu korang hack kan...Dan aku anggap facebook pun bersalah sebab dah buat semua org bencikan aku...Kalau ini terjadi kali kedua aku delete je account tu..Main myspace lagi bagus....