Siapa perempuan tu erk?

Pelik + hairan = aku sendiri tak pasti sebenarnya? Siapa perempuan yang menggelarkan diri dia Aina K. Sewenang-wenangnya dia memarahi aku tanpa sebab. Hulala apa kes sebenarnya ney? X puas hati apa dengan aku?

Aku langsung tak mengenali dia. Chopp mcm mana nak kenal kalau dalam FB dye semuanya pictures Selena Gomez. Aduyai pic dye langsung xderk? Xkan laa Selena Gomez reti cakap Terengganu kot. Apa daa Shiraz? Mana aci cam tu? Yer la aci tak aci mana aku tahu. Dah tu semedang je dye nak marah aku apahal.

Entahlah kalau ikutkan boleh je aku x mo layan dye ney tapi kalau berhari2 sent message kat aku naik gila jugak aku dibuatnya. Langsung tidak memahami apakah yang dimahukan oleh perempuan berwajahkan Selena Gomez tu..

Peningnya??????