Kepanasan dan Kehujanan???

Apakah????

Serius babe, skunk musim yang tidak menentu. Look at wheather...Skjp panas, skjp hujan.....Tapi, siapalah kita untuk mempersoalkan semua tu...Hua hua...Tapi, sggh la dikata kalau panas tu kipas pasang 2 sekalipun still lagi berpeluh...Angin menampar seenaknya pun tidak meninggalkan kesan. Panas sungguh... Redha aje laa...Hihi...

Aiyark kenduri kendara yang tak tahan ney...Tengah panas mcm ney klu pergi memang phewww.....Tahan je la babe...Air sirap pun x jd ape...Aduiii.... Tak pergi aci tak???
Arghhh sedey klu tetiba abah bg kuasa mutlak semua pergi. Nah, amek ko...SEMUA PERGI...Nampak sangat kuasa veto kat tangan abah...Saje cr nahas la kalau tak pergi...
Hihi...

Kepanasan Yang Tak Terhingga...

Apakah????

Serius babe, skunk musim yang tidak menentu. Look at wheather...Skjp panas, skjp hujan.....Tapi, siapalah kita untuk mempersoalkan semua tu.Itu semua kan kerja Allah swt dan sebagai hambanya Redha aje laa...Tapi, hari ney memang panas...Kering tekak2...Huhu sabar Shiraz

Siapa perempuan tu erk?

Pelik + hairan = aku sendiri tak pasti sebenarnya? Siapa perempuan yang menggelarkan diri dia Aina K. Sewenang-wenangnya dia memarahi aku tanpa sebab. Hulala apa kes sebenarnya ney? X puas hati apa dengan aku?

Aku langsung tak mengenali dia. Chopp mcm mana nak kenal kalau dalam FB dye semuanya pictures Selena Gomez. Aduyai pic dye langsung xderk? Xkan laa Selena Gomez reti cakap Terengganu kot. Apa daa Shiraz? Mana aci cam tu? Yer la aci tak aci mana aku tahu. Dah tu semedang je dye nak marah aku apahal.

Entahlah kalau ikutkan boleh je aku x mo layan dye ney tapi kalau berhari2 sent message kat aku naik gila jugak aku dibuatnya. Langsung tidak memahami apakah yang dimahukan oleh perempuan berwajahkan Selena Gomez tu..

Peningnya??????

Eiii dengkinya!!!

Tadi baru je habis tengok World Date kat KBS World....Dengki tahap nak bunuh diri rasa. Bestnya Nadira dapat pergi Korea date plak ngan Kim Baem....Aku pun nak juga. Sesungguhnya itu adalah perkara tidak adil aku rasa..(dengan condifentnya merasakan hak itupun milik aku)

Angan-angan besar la....Nasib ba sapa suh pakai angan besar. Maw jumpa KPOP STARZ...Ada ka sapa2 yang tonton rancangan KBS World. Syok pa tengok artis diaorg bekerjasama. Tak macam artis kita saling nak berdengki. Diaorang relak je....

Ntahlaa....