Penatlaa weyh!!!

Rasanya memang dah lama aku tak pergi ke Bandar Kuantan. So, today is lucky day dpt gak hangout ngan family...hihi...
First story, accident teruk kat IKBN Kijal.Bkn kemalangan biasa laa cuz kedua2 kereta itu agak hancur permukaannya. So, uols blh agk kan btp teruknya kemalangan tu..Huhu...Sorry, gambar xderk...Hihi lagipun tyme tu mata agak mengantuk...Ye laa tyme hujan tu...Maw x layan mata yg dah suku nk terlelap...Hihi
Memandangkan hari ney my daddy nk service mercedes kesayangan dia kan so terpaksa laa menatap dlu abg2 hensem kat Naza Wheel dlu..Huhu smart laa sngt... Slh sorg abg hensem tu hantar laa kiteorg kat East Coast Mall...Layan beb layan...Lama x pergi East Coast Mall... Hari ney plak ada program kitar semula dan ditaja khas oleh TUPPERWARE Brands...Katanya, ada barangan lelong berdasarkan game yang disediakan. Setiap peserta akan diberi point....Nk dijadikan cerita ms lelongan diadakan ada plak Makcik2 tupperware yg baik hati bg point percuma kat kawan + agen...Dah tu org yg sj2 dtg ney maw x fedup...Klu main point diaorg 500 ke atas sedangkan kite nk smpi 400 pun susah... Gitu laa citernyer....Hihi...
Citer psl Uncle Sam belanja makan...Hihi.... Restoran yang agak best laa....Restoran ala-ala cina...Apa erk namanya...Restoren New Horizon Garden. Best laa...Makanan pun sedap jugak...Pastu bantai beli ice cream Baskin Roobins....Fuhh sedap beb makan ais krim mahal.... Hihi.....Baby la org yg plg untung dpt mkn 2 kali ais krim...X aci....Nak jugak!!!!!
Berehat sebentar bersama Osim...Huhu...Urut kaki sampai nak terlelap....Alya seronok naik kerusi urut yg gegar tu...apa mende ntah namanya...Yg urut buntut tu laa....seronok sngt si baby tu naik mende tu. Macam2 gaya yg dibuat....aduyai.
Tu jer laa....sekali lagi kami balik dngn pertolongan Uncle Sam....Baik sggh Uncle Sam..Thx you...