Hu Hu Hi Hi Ho Ho Ha Ha He He....

Apakah makna Hu Hu Hi Hi Ho Ho Ha Ha He He?

Siapa nak jawab maksud tersebut?

Hu Hu MySpace Inikah maksud Hu Hu????

Hi Hi MySpace Maksud Hi Hi?

Ho Ho MySpace

Ha Ha MySpace

He He MySpace

Xderk apa pun sebenarnya sebab kebosanan dah sampai tahap melampau tu yg merapu...Hi Hi...Jangan marah ya, nanti kena jual...T____________T

New Horizon Garden & Baskin Robbins













Ni laa makanan yang kami santap ari tu.....

Penatlaa weyh!!!

Rasanya memang dah lama aku tak pergi ke Bandar Kuantan. So, today is lucky day dpt gak hangout ngan family...hihi...
First story, accident teruk kat IKBN Kijal.Bkn kemalangan biasa laa cuz kedua2 kereta itu agak hancur permukaannya. So, uols blh agk kan btp teruknya kemalangan tu..Huhu...Sorry, gambar xderk...Hihi lagipun tyme tu mata agak mengantuk...Ye laa tyme hujan tu...Maw x layan mata yg dah suku nk terlelap...Hihi
Memandangkan hari ney my daddy nk service mercedes kesayangan dia kan so terpaksa laa menatap dlu abg2 hensem kat Naza Wheel dlu..Huhu smart laa sngt... Slh sorg abg hensem tu hantar laa kiteorg kat East Coast Mall...Layan beb layan...Lama x pergi East Coast Mall... Hari ney plak ada program kitar semula dan ditaja khas oleh TUPPERWARE Brands...Katanya, ada barangan lelong berdasarkan game yang disediakan. Setiap peserta akan diberi point....Nk dijadikan cerita ms lelongan diadakan ada plak Makcik2 tupperware yg baik hati bg point percuma kat kawan + agen...Dah tu org yg sj2 dtg ney maw x fedup...Klu main point diaorg 500 ke atas sedangkan kite nk smpi 400 pun susah... Gitu laa citernyer....Hihi...
Citer psl Uncle Sam belanja makan...Hihi.... Restoran yang agak best laa....Restoran ala-ala cina...Apa erk namanya...Restoren New Horizon Garden. Best laa...Makanan pun sedap jugak...Pastu bantai beli ice cream Baskin Roobins....Fuhh sedap beb makan ais krim mahal.... Hihi.....Baby la org yg plg untung dpt mkn 2 kali ais krim...X aci....Nak jugak!!!!!
Berehat sebentar bersama Osim...Huhu...Urut kaki sampai nak terlelap....Alya seronok naik kerusi urut yg gegar tu...apa mende ntah namanya...Yg urut buntut tu laa....seronok sngt si baby tu naik mende tu. Macam2 gaya yg dibuat....aduyai.
Tu jer laa....sekali lagi kami balik dngn pertolongan Uncle Sam....Baik sggh Uncle Sam..Thx you...

Dia Yang Bernama 'KAWAN'


Ini laa kawan aku yang terbaik yang pernah aku ada. Antara kami berdua tidak pernah lokek untu berbelanja. Kami selalu mengatur giliran sape yang berhak untuk berbelanja di saat kami berdua hang out bersama..Hihi..Walaupun ada kalanya dia yang belanja lebih mahal dari aku dan sekurang2nya aku cuba jugak belanja mahal...Eii apa jawabnya Pizza laa...Huhu...Mahal pew makan Pizza...Orang biasa makan KFC jew...Balik2 Kfc...dan Kadang2 kalau kami share money dapat laa bantai Secret Recipe...Lagi mahal tu...Apapun, kite org berkawan ikhlas dan sayang sngt kat kawan2 ney..Hihi...

Akhirnya Lesen 'P' Itu Milik Aku.....

Setelah beberapa bulan menangguhkan dan ditangguhkan pembelajaran di Institusi Pemanduan Wimozad akhirnya lesen 'P' itu milik Cik Nurul Shiraz Kamarudin...Hihi...Pelbagai ranjau dan dugaan yang aku terpaksa tempuh sepanjang sesi pembelajaran tersebut....hihi tragis sungguh MySpace

"Mama, i get my license"

"Iyer sngt laa tu...Sendiri ke JPJ tolong?"

"Hish mama ney, orang buat sendiri la! Aiyark nak mampus klu JPJ tolong...Ape daa!!!!!"MySpace

Aiyark mama ney mmg btl x condifent ngan aku... Lain plak dngn my daddy

"Amcm dh lulus blum td?"

"Dah!!!Boleh doh mintak kerete ngan toksu"

"Tahniah....Klu berani pergi la mintak!"

"Adess MySpace


Apapun, x kisah laa mama dngn abah nk kate apepun janji KERETA itu kena beli! Hihi