I Miss Him So Much



Dear my bestfriend, Wan Khairizal.

I Cant sleep today. I dunno why but i just know one thing. I miss you so much. Dari tadi shiraz memikirkan bagaimana harus berdepan untuk hari esok. Honestly, i'm so scared. Tak tahu nk kata mcm mana tp shiraz takut untuk berdepan dengan cikgu tu lagi. Garang sangat r... Mr Marshuin, did u know something? First day, i rasa excited nk bawa kereta atas jalan raya tp semangat tu tetiba je down. Belum apa2 dia dah start membebel. Rasa nk je turun dan berhentikan kereta tp jap lagi terfikir dah tu aku nk balik dngn apa...Huhu..

Eh, hr tu shira pergi mesra mall juper dngn bdollz. Huhu...Terus terfikirkan Mr Marshuin yang cute ney. Tanye Dollz x pergi juper awak ke. Dia jawab malas. Ada ke patut. Bengong sungguh.

Naper lama x on9 myspace? Bz erk? Dah xderk email kata-2 puitis yg membuatkan aku senyum sorg diri. Pastu confirm masuk bilik senyum sorg2 atas katil. Ha ha lawak. Marshuin, i really miss you. I just hope u can call me and give me " words sedatives. Hahak lawak je laa...Tp, btl really i need your call me. Always say to me "Shiraz, i know you can do it! Jangan putus asa dan patah semangat. Just remember me,i'll whisper my lovely word to you! Just remember me, i know you can do it!" Memang laa aku boleh buat tapi since x telefon dua kali aku jatuh pengsan sbb pressure gile. Doc siap tayer lagi, awak tertekan ke? Aku iyakan sebab mmg aku tertekan. Dua kali aku menangis sbb tertekan dan setiap kali itu aku check email namun tiada. Boleh bayangkan x betapa aku rindukan kau sebenarnya.

Sedey tahap cipan bila aku bangun email xderk! Waaa.....Hari aku jatuh pengsan nak je aku call tp jauh sngt. Maw cakap 2 saat kredit dah habis. MrMarshuin, tahu tak rsnya nk tarik diri dari belajar kereta tp bile u and Bdollz x putus2 berikan semangat aku naik semangat balik tp bile juper cikgu tu semangat aku down mcm turun lift jer...Cepat sngt down nya! Sedey kan!