Aku jatuh pengsan....

Perkara yg paling memeritkan aku bila aku jatuh pengsan masa tgh belajar kereta td. Memang sakit gile kepala aku time tu. Rs nak nangis jer.Sedey giler...Masa tengah drive lagi dah rasa kepaa pening semacam dan mata berpinar2..Elok hentikan kereta je kepala makin rasa berat. Turun kereta boleh lagi menapak....Dengar ada orang panggil ada lori nak jalan tp rasa mcm kat awan je...Elok2 lori berhenti terus sembah lantai kontrik...Sakit rasanya sedar2 dh kat hospital dungun. Terpaksa la menghadap doktor dan nurse2 yang garang2 kat situ. Ikhlas ke nak rawat aku...Muka sorg2 mcm rimau. Sejam terlantar atas katil hospital dan akhirnya aku dibenarkan pulang.