Missing Tasyrif

Scrapbooking at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com



Tak tahu kenapa today i always terfikir about my happy lucky friends Mr Tash. Saja gatal belek pic2 lame kat ASWARA then terpandang wajah Tash...Terfikir Tash, how your life now? Since dia ditahan polis kes gereja di bom Tash terus hilang. I try call him and not respond. I dunno how i can meet and found him. Rmi ckp Tash bodoh cz mempermainkan isu besar mcm tu. Mb Tash tersilap cz mempermainkan isu tu tp Tash x bodoh. Dia bukan jenis lelaki bodoh dan sewel or bengong or aper2 je la...Dia lelaki yg cerdik, penuh dngn idea bernas, dan lelaki yg suka mencari ilham dalam teater or drama. Dia lelaki yg terbaik yg penah aku kenali...Tp, since dia ditangkap polis dngn aku sekali terseret dan terheret. Terseret dngn kata2 orang dan terheret dngn perasaan rindukan dia. Tertanya2 di manakah mr tasyrif tajuddin berada? Tertanya2 bagaimanakah kehidupan tasyrif? Tertanya2 sihatkah dikau wahai sahabatku TASYRIF TAJUDDIN??? And its happen again...every time thinking bout Tash, my tears pasti akan menemani kesedihan dan kerinduan aku pada Tash..

Dear My Lovely, Tash....
How r u, Tash? How your life now? Since that case i really feel missing bout you. Tash, i hope u can survive anything yg terjadi pada u. You always be my friend biarpun my family or friends here caci or maki u...tash, i miss u so much. Go boy go! I want mr Tasyrif back! I want Mr Tasyrif since i knew u at ASWARA...Mr Tasyrif yg membawa keceriaan pada students dan lecturer....Dear God, please gv back mr Tasyrif.