Kegilaan AuditionSEA

Mmg sukar nk aku bendung sikap aku yg memang minat gile dngn multiplayer gamez ney. Boleh jadi haru aku x main game audition ney. Ha ha lantak korunk nk ckp aku giler ke ape ke tp hakikatnya mmg mcm tu...Kenapa aku minat main game? Sebab kat situ la aku boleh meet ner friends yg gila2 mcm aku jugak. Seronok sngt biler kite boleh share mcm2 perkara dngn diaorg. Cuma kita je yg x tahu...Betul x?