Bosan + Boring = Apa sebenarnya??

Actually kepala otak aku tgh pening memikirkan aku nk tambah siapa lagi utk mengisi 6 kekosongan kerusi dalam bas tu. Sia2 je klu bayar kerusi bas kalau xderk org. Ini la masalah kalau nk arrange sesuatu program. Kata mama aku kena cool tp aku x rs pun yg aku boleh cool.Bukannya aku x cuba! Aku dah cuba..Aku dah puas mencuba mslhnya aku dah x snggp lagik. Aku bukan mcm abah yg boleh terima semua cacian. Aku bukan mcm mama yg boleh pekakkan telinga. Aku bukan mcm diaorg. Panas baran kah aku ni? Hati msh muda. Cepat melenting. Iya la kot. Mcm mana aku x melenting. Mcm mana aku x mrh? Cuba korunk fikir...Dulu, klu xderk program beriya nk program. Nk sngt pergi lawatan...Nk baju ngan tudung bru. Aku dah buat. Aku dah siapkan. Aku dah belikan. Tp, korunk kutuk aku dr belakang. Korunk caci aku dr belakang. Betul aku bukan jenis org yg tahan sabar. Memang aku akan melenting tapi fikirlah sikit. Cuba la korunk duduk kat tempat aku. Baru korunk rs mcm mana lemasnya korunk kat situ. Korunk akan terkapai-kapai meminta sedikit ruang penafasan. Macam tu lah aku! Tp, korunk x faham..Korunk x sedar! Aku dh hbs daya cuba buat yg terbaik. Cuba bg korunk senang. Satu yg aku minta enjoy lah. Bukannya aku minta korunk kutuk aku.

Korunk tahu x aku letih dh buat kerja ni. Letih nak memenuhkan hati dan perasaan korunk. Biarlah perasaan aku sedikit tercalar x pe janji korunk happy. Itu je. Tapi, kali ni perasaan aku memang x dapat dibendung lagi. Memang aku terluka. Memang aku kecewa. Memang aku sedih. Dan segala-galanya adalah kekecewaan bg aku. Aku dah x reti mcm mana nak buat korunk semua rs senang dengan aku. Aku mmg dah betul2 x reti. Aku x larat, x reti, x tahu....semuanya adalah tak.