Celebrate Birthday Wif Kak Ti, Shahira & Students

Saja aku meraikan hari jadi lebih awal memandangkan sekolah akan ditutup minggu hadapan. Pada dasarnya sekolah akan ditutup pada hari selasa tetapi disebabkan hari sabtu ini ada Majlis Hari Graduasi dan ahad cuti peristiwa akan diberi. Isnin sah2 la xderk student yg dtg...Huhu So, dats why i celebrate lebih awal...



























Treatment muka Umah Cik Dah

Today, aku pergi buat treatment muka...Buang segala jerawat, blackhead, whitehead dan nanah yg menghiasi di wajah aku ney....Hampir 2 jam setengah aku terbaring kat atas katil tu....Siap tidur lagi tu...Wpun sakit ms buang jerawat tu tp sekurangnya xderk la aku menanggung pedih dan denyut jerawat tu...Hihi....

Sakit Perut Again....

Dari last nite smpi jam 4.32 ptg ney asik ulang-alik ke toilet je...Rs dah x larat gilew badan ney...Air masak dah x lalu nk minum...Nk mkn ubat mama x bg...Aduii...Terpaksa lah menahan perut dengan minyak2 yg semerbak baunya...Redha je...Nk tidow laa x larat dah rsnya nk menghadap laptop ney...Asik tidow je aku ney...Dah duduk tetiba rasa perut mengulas....Berlari ke toilet...Nasib baik toilet sebelah bilik je...Dibuatnya toilet tu jauh haru je....






Hang Out Wif Family









Hang Out Together

1,2,3 Smile....

















1,2,3 Say Cheese


















































La la la


















Seronok + Gamat = Best laa....Sekali-sekala kiteorg dpt jalan2 sendiri seronok sebenarnya..Kitaorg dari kecik duk kat TAMAN PAKA INDAH 1 tu....Selalu buat aktiviti bersama-sama wpun skunk dh besar panjang....